Τα νέα μας

Η ΑΡΙΩΝ ΑΒΕΕ & η Kardex Remstar στο Ζάππειο στην Αθήνα στην ECDM EXPO,ταξίδεψαν το ηλεκτρονικό εμπόριο στον τομέα της αυτοματοποίησης αποθήκευσης και διαχείρησης προϊόντων.

Σε έναν κόσμο που κινείται προς τον εξυπνότερο χειρισμό υλικών, η Kardex Remstar συνεχίζει να εστιάζει στη μεγιστοποίηση της απόδοσης για τους πελάτες. Για να το πετύχει αυτό, η Kardex Remstar ανακοίνωσε μια νέα στρατηγική συνεργασία με τη σουηδική εταιρεία SUMOBOX AB, η οποία εξειδικεύεται στα τμηματικά πλαστικά κιβώτια, βοηθώντας τους πελάτες να αποκτήσουν μεγαλύτερη ευελιξία και αυξημένη χωρητικότητα αποθήκευσης.
Η νέα λειτουργία "Access Ready" είναι μια τεχνολογική αναβάθμιση, η οποία χρησιμοποιεί μια οθόνη που ειδοποιεί τον χειριστή μόλις η μονάδα κάθετης ανύψωσης Shuttle XP είναι έτοιμη για χρήση.
Ένα νέο Webinar θα ανακοινωθεί τον επόμενο μήνα από τους ειδικούς μας, σχετικά με την τεχνολογία Kardex Pick-to-Light Συλλογής μέσω Χρώματος. Η ακριβής ημερομηνία και ώρα καθώς και ο σχετικός σύνδεσμος θα είναι σύντομα διαθέσιμα.

  Τοποθεσία Εγκαταστάσεων

  Αθήνα

  Θεσσαλονίκη

  Arion Athens

  18, Krokeon & Polykratous Str.
  104 42 Athens (GR)

  DRIVE ME

  Arion Thessaloniki

  289, Monastiriou
  546 28 Menemeni Salonica (GR)

  DRIVE ME