Τα νέα μας

Η ΑΡΙΩΝ ΑΒΕΕ & η Kardex Remstar στο Ζάππειο στην Αθήνα στην ECDM EXPO,ταξίδεψαν το ηλεκτρονικό εμπόριο στον τομέα της αυτοματοποίησης αποθήκευσης και διαχείρησης προϊόντων.

Σε έναν κόσμο που κινείται προς τον εξυπνότερο χειρισμό υλικών, η Kardex Remstar συνεχίζει να εστιάζει στη μεγιστοποίηση της απόδοσης για τους πελάτες. Για να το πετύχει αυτό, η Kardex Remstar ανακοίνωσε μια νέα στρατηγική συνεργασία με τη σουηδική εταιρεία SUMOBOX AB, η οποία εξειδικεύεται στα τμηματικά πλαστικά κιβώτια, βοηθώντας τους πελάτες να αποκτήσουν μεγαλύτερη ευελιξία και αυξημένη χωρητικότητα αποθήκευσης.
Η νέα λειτουργία "Access Ready" είναι μια τεχνολογική αναβάθμιση, η οποία χρησιμοποιεί μια οθόνη που ειδοποιεί τον χειριστή μόλις η μονάδα κάθετης ανύψωσης Shuttle XP είναι έτοιμη για χρήση.
Ένα νέο Webinar θα ανακοινωθεί τον επόμενο μήνα από τους ειδικούς μας, σχετικά με την τεχνολογία Kardex Pick-to-Light Συλλογής μέσω Χρώματος. Η ακριβής ημερομηνία και ώρα καθώς και ο σχετικός σύνδεσμος θα είναι σύντομα διαθέσιμα.

    Τοποθεσία Εγκαταστάσεων

    Αθήνα

    Θεσσαλονίκη

    Arion Athens

    18, Krokeon & Polykratous Str.
    104 42 Athens (GR)

    DRIVE ME

    Arion Thessaloniki

    289, Monastiriou
    546 28 Menemeni Salonica (GR)

    DRIVE ME