Γιατί Kardex

ΛΟΓΩ των ολοκληρωμένων συστημάτων διαχείρισης και αυτοματισμού

Διαχείριση από το Α έως το Ω. Από την παραλαβή έως την αποστολή: καλύπτουμε ολόκληρη τη διαδικασία διαχείρισης των προϊόντων σας και σας παρέχουμε τον πιο εξελιγμένο εξοπλισμό για να επιτύχετε την μέγιστη απόδοση στην αποθήκη σας.

ΛΟΓΩ της Διαχείρισης Ροής Υλικών!

Η ολοκληρωμένη διαχείριση ροής υλικών είναι το κλειδί για τα οικονομικά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα. Εστιάζουμε στη βελτιστοποίηση των διαδικασιών, τις εξελιγμένες λύσεις λογισμικού και την απρόσκοπτη ενοποίηση συστημάτων επεξεργασίας δεδομένων. Σας παρέχουμε ευέλικτα και αρθρωτά πακέτα λογισμικού που μπορούν να προσαρμοστούν στις ανάγκες σας και να ενσωματωθούν σε ήδη υπάρχον ERP.

Γιατί Kardex

ΕΠΕΙΔΗ διαθέτουμε μια μοναδική γκάμα αποθηκευτικών λύσεων!

Διαθέτουμε την ιδανική λύση για την αποθήκη, το εργοστάσιο παραγωγής ή το κέντρο διανομής σας. Τα επίπεδα αυτοματισμού, πυκνότητας και απόδοσης μπορούν να προσαρμοστούν πλήρως στις απαιτήσεις των επιχειρησιακών διαδικασιών της εταιρείας σας και στα προϊόντα που θέλετε να αποθηκεύσετε. Η Kardex σας παρέχει προϊόντα και υπηρεσίες που αλληλοσυμπληρώνονται, συνθέτοντας μια μοναδική γκάμα αποθηκευτικών λύσεων.

ΛΟΓΩ της τεχνολογίας γραφείου!

Η μεγάλη γκάμα λύσεων και προϊόντων τεχνολογίας γραφείου της Kardex Remstar βοηθά τις εταιρείες στη διαχείριση τεράστιων ποσοτήτων εγγράφων. Τα συστήματά μας επιτρέπουν στις επιχειρήσεις να συγχωνεύουν επιτυχώς τόσο φυσικά όσο και ψηφιακά δεδομένα, και οδηγούν σε εντυπωσιακές εξοικονομήσεις χώρου, παραγωγικότητας και ακρίβειας.

Τοποθεσία Εγκαταστάσεων

Αθήνα

Θεσσαλονίκη

Arion Athens

18, Krokeon & Polykratous Str.
104 42 Athens (GR)

DRIVE ME

Arion Thessaloniki

289, Monastiriou
546 28 Menemeni Salonica (GR)

DRIVE ME