Ποιοι Είμαστε

Η ιστορία μας εν συντομία

Η Arion ABEE ιδρύθηκε το 1958 στην Αθήνα από τον Διπλ. μηχανολόγο μηχανικό Ιωάννη Φωστηρόπουλο, κατέχοντας εξέχουσα θέση στον τομέα της επισκευής, παρακολούθησης και συντήρησης συστημάτων μετάδοσης κίνησης των οχημάτων και της παροχής ανταλλακτικών υψηλής ποιότητας. Η εταιρεία μας σήμερα είναι αντιπρόσωπος των ZF Group, Wabco, Kardex Remstar, Molykote, Dometic, INA, Rapid, Blitz και διατηρεί ένα εξειδικευμένο εργαστήριο με έμπειρο και αρμόδιο προσωπικό, εξοπλισμένο με μέσα δοκιμών μετάδοσης και υπερσύγχρονα ειδικά και διαγνωστικά εργαλεία.

Εφαρμογή της Kardex στις εγκαταστάσεις ΑΡΙΩΝ Α.Β.Ε.Ε.

Από το 2000 διαθέτουμε στις εγκαταστάσεις μας 12 πλήρως λειτουργικά κατακόρυφα αυτόματα συστήματα αποθήκευσης Kardex, προκειμένου να διαχειριστούμε μεγάλο όγκο ανταλλακτικών σε αποθήκες σχετικά μικρού χώρου, παραμένοντας πιστοί στα υψηλά πρότυπα μας για την εξυπηρέτηση πελατών.

Κατέχοντας υψηλή τεχνογνωσία και εξειδικευμένη εμπειρία στην εφαρμογή και παρακολούθηση συστημάτων KARDEX, η Arion έγινε το 2008 ο εξουσιοδοτημένος διανομέας της KARDEX στην Ελλάδα.

Μέχρι σήμερα, η Arion ABEE έχει εφαρμόσει πάνω από 200 συστήματα KARDEX στην Ελλάδα.

Τοποθεσία Εγκαταστάσεων

Αθήνα

Θεσσαλονίκη

Arion Athens

18, Krokeon & Polykratous Str.
104 42 Athens (GR)

DRIVE ME

Arion Thessaloniki

289, Monastiriou
546 28 Menemeni Salonica (GR)

DRIVE ME